مراقبت های بعد از لیفت سینه

مراقبت های بعد از لیفت سینه

اگر شما هم در ارتباط با جراحی های زیبایی سینه فکر کرده اید، مطمئنا موارد مهمی چون مراقبت های بعد از لیفت سینه در ارتباط با زمان بهبودی زخم های این جراحی و همچنین نکات مهمدیگر در این رابطه دغدغه شما هم باشد. در این مقاله با ما همراه باشید تا با تمامی مراقبت های مهم و ضروری بعد از جراحی لیفت آشنا شوید و به عنوان یک کاندید عمل، دغدغه ای در این رابطه نداشته باشید.

باید ها و نباید های یک روز بعد جراحی لیفت سینه

اکثر بیمارانی که عمل لیفت سینه انجام می دهند، می توانند پس از ۱ الی ۲ شب بستری در بیمارستان به خانه بروند. شما به یک فرد همراه نیاز دارید که بعد از مرخص شدن از بیمارستان شما را به خانه برساند. علاوه بر این موضوع، ممکن است هنوز هم عوارض بیهوشی عمل را احساس کنید. در روز اول دوره نقاهت بعد از لیفت سینه، سینه های شما با باند بعد از عمل و یک سوتین مخصوص جراحی پوشیده می شوند. در برخی مواقع، لوله‌های تخلیه کننده کوچکی در نزدیکی برش‌های سینه وصل می‌شوند که از شر مایعات اضافی خلاص شوند. تنها کاری که باید در روز اول دوره نقاهت انجام دهید، استراحت کردن می باشد.

نکات ضروری سه روز پس از جراحی لیفت سینه

 در سه روز اول پس از جراحی، ممکن است ناراحتی و دردی خفیف تا متوسط را تجربه کنید و در این بازه زمانی شما باید بیشترین مراقبت ها را انجام دهید تا بهبودی سریع تر حاصل شود. هر دردی در این مدت زمان بدون نگرانی خواهد بود. ممکن است کمی حالت تهوع داشته باشید. نگران نباشید زیرا این یک عارضه جانبی رایج بیهوشی است. دکتر یا متخصص از شما می‌خواهد برای ویزیت بعدی که در آن لوله‌های تخلیه یا زهکشی و بانداژهای شما برداشته می‌شود، مراجعه کنید. به پوشیدن سوتین فشاری مخصوص دوره نقاهت ادامه دهید. در سه روز اول دوره نقاهت بعد از لیفت سینه سعی کنید فقط حمام اسفنجی بگیرید و دوش نگیرید.


مراقبت های هفته اول دوره نقاهت بعد از لیفت سینه

به محض رسیدن به پایان هفته اول دوره نقاهت بعد از لیفت سینه، ناراحتی و درد شما باید به میزان بسیاری کاهش پیدا کند اما به این معنا نیست که شما تمامی نکات مراقبتی را کنار بگذارید. در این مرحله می توانید در خانه مقداری تحرک داشته باشید اما از مهمترینن نکات این است که فعالیت سنگین نداشته باشید. از حرکاتی مانند بلند کردن وزنه های سنگین، خم شدن و یا بردن بازو و دست خود به بالای سر امتناع کنید. معمولا به بیماران توصیه می شود حدود ۱/۵ الی ۲ هفته از محل کار خود مرخصی بگیرند. این در صورتی می باشد که کار شما شامل اعمال فیزیکی باشد. اما اگر شغل شما از نظر فیزیکی فشرده نیست و فشاری وارد نمی شود، می توانید با پزشک یا جراح خود مشورت کرده و در صورت امکان به کار خود بازگردید.

هفته دوم دوره نقاهت چه کارهایی انجام دهیم؟

اگر نکات مراقبتی را به درستی رعایت کنید، ناراحتی شما باید تا هفته دوم دوره نقاهت بعد از لیفت سینه از بین خواهد رفت. همچنان سعی کنید از فعالیت های شدید امتناع کنید. بخیه هایی که هنوز جذب پوست شما نشدند در این هفته برداشته می شوند. محل برش های سینه شما در این مدت شروع به بهتر شدن می کند. در این زمان می‌توانید مانند گذشته و بدون هیچ مشکلی دوش بگیرید. از حمام کردن داخل وان، استخرهای شنا و سونا خودداری کنید زیرا همچنان می توانند منجر به عفونت در سینه شما شوند.

یک ماه پس از جراحی لیفت سینه نیاز به مراقبت دارد؟

تا یک ماه اول دوره نقاهت بعد از لیفت سینه، شما احساس خوبی خواهید داشت و می توانید خیلی از فعالیت های خود را انجام دهید. از بلند کردن وزنه و یا ورزش‌هایی که فشار آن ها بر ناحیه سینه وارد می شود، امتناع کنید. در این مرحله می توانید حمام کردن در وان را انجام دهید، زیرا محل برش های سینه شما باید به طور کامل ترمیم شده باشند. بیشتر تورم سینه شما تا حدود یک ماه از بین خواهد رفت.

نکات مهم شش هفته پس از جراحی لیفت سینه

در هفته ششم دوره نقاهت بعد از لیفت سینه، می توانید سوتین مخصوص را در بیارید. طی این زمان می توانید به فعالیت های عادی و روزانه خود با خیال راحت باز گردید. در صورت تمایل به پهلو بخوابید. با توصیه دکتر یا جراح خودن می توانید از درمان هایی که به حداقل رساندن جای زخم کمک میکنند استفاده کنید. مانند کرم ها، نوارهای سیلیکونی و روغن های ماساژ.

مراقبت های بعد لیفت سینه برای چه افرادی ساده تر است؟

مراقبت های بعد از عمل لیفت سینه برای افرادی ساده تر و بدون چالش است که قبل از جراحی زیبایی خود از سیگار و قلیان استفاده نمی‌کردند زیرا این دو مورد، کبودی های دوران نقاهت را بیشتر کرده و موجب بروز تورمات شدید در این ناحیه می‌شود که ممکن است زمان بیشتری برای بهبود لازم شود. همچنین گاه نیاز است تا به دلیل مصرف نوشیدنی های الکلی که موجب کبودی های بیشتر بعد از عمل می‌شوند، از دارو های ضد کبودی استفاده کنید.

لیفت سینه به چقدر استراحت نیاز دارد؟

اهمیت به تمامی موارد مراقبت های بعد از لیفت سینه از همین زمان شروع می‌شود. دوره نقاهت جراحی لیفت سینه به دلیل برش های حاصل از جراحی، باید در ۱ تا ۲ هفته اول پس از جراحی شروع به بسته شدن و بهبودی کنند، در این مدت تمیز نگه داشتن ناحیه برش ها بسیار مهم است. پس از بسته شدن کامل جای زخم، زخم باید از رنگ قرمز به صورتی و در نهایت به رنگ گوشتی یا سفید شروع به محو شدن کند. این فرآیند می‌تواند تا یک سال طول بکشد، اگرچه اکثر بیماران تنها پس از چند ماه متوجه بهبود اسکار لیفت سینه خود می‌شوند. برای بهبود سریع اسکار لیفت سینه می توانید از مراقبت های بعد از لیفت سینه زیر استفاده کنید:

  • جای زخم لیفت سینه را مرطوب نگه دارید.
  • سیگار نکشید تا جای زخم زودتر بهبود پیدا کند.
  • از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.
  • کرم ضد آفتاب و ترمیم کننده بزنید.
  • حداقل تا شش هفته پس از جراحی لیفت سینه از فعالیت بدنی شدید خودداری کنید.

مراقبت های مهم و ضروری بعد از لیفت سینه

این نکات مراقبتی تنها شامل چند مورد نیست و بازه بسیاری دارد. این مسئله به انواع محدودیت ها و یا کار هایی که لازم است تا انجام دهید و یا بسیاری موارد دیگر دارد که در ادامه به توضیح هر یک از آ؛ن ها خواهیم پرداخت.

دوش گرفتن و حمام بعد از لیفت سینه

یک روز قبل از انجام جراحی دوش بگیرید تا محل برش سینه ها را به خوبی تمیز کنید. این ممکن است به جلوگیری از عفونت سینه ها کمک کند. در چند روز اول دوره نقاهت بعد از لیفت سینه، نمی توانید دوش بگیرید. بنابراین، شما به یک حمام اسفنجی هم نیاز دارید. بعد از گذشت سه روز می توانید دوش گرفتن را نیز شروع کنید، اما آب را مستقیماً به سمت سینه های خود نگیرید. حدود یک ماه در وان حمام نکنید زیرا ممکن است منجر به عفونت سینه ها شود.

مصرف به موقع دارو های تجویز شده

در طول دوره نقاهت بعد از لیفت سینه، از مصرف داروهای خود غافل نشوید. در طول دوره درمان برای شما داروهای مسکن و همچنین آنتی بیوتیک تجویز خواهد شد. داروها را به طور منظم مصرف کنید تا درد و عفونت های ناخواسته را تجربه نکنید.

پیاده روی و تحرک ملایم برای جلوگیری از لخته

به آرامی شروع به تحرک کنید و پیاده روی های کوتاه در خانه داشته باشید. بسیار مهم است که این کار هار را انجام دهید تا به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کنید.از انجام ورزش های سنگین خودداری کنید، به سادگی در اطراف خانه خود و در فواصل کوتاه قدم بردارید.

سایر موارد مراقبتی مهم عبارتند از:

  • بلافاصله پس از جراحی سینه های شما پانسمان می شود. بانداژ ها باید تا اولین بررسی سرپایی در کلینیک در جای خود به شکل کاملا خشک نگه داشته شوند.
  • بخیه: در جراحی لیفت سینه اغلب بخیه های قابل جذب استفاده می شود. گره های بخیه معمولا نیاز به کشیدن دارند. این کار معمولاً ۷ تا ۱۲ روز پس از جراحی انجام می شود.
  • دوش گرفتن: سعی کنید زخم های خود را به مدت ۷۲ ساعت خشک نگه دارید اما به توصیه جراح خود عمل کنید. حمام کم عمق و ولرم جایگزین خوبی برای دوش گرفتن است.

چه کارهایی بعد از لیفت سینه ممنوع است؟

اگر بعد از عمل لیفت احساس خستگی می کنید کاملا طبیعی است و اغلب به دلیل عوارض جانبی بیهوشی عمومی است. از جمله محدودیت های بعد از لیفت سینه این است که حتما بعد از عمل از هر گونه فعالیتی که بر زخم ها فشار وارد می کند، از جمله بالا بردن بازو ها بالای سر و بلند کردن وسایل سنگین باید خودداری کنید.
پس از پشت سر گذاشتن دو روز اول بهبودی، باید احساس راحتی بیشتری داشته باشید. مهم است که حداقل سه تا چهار هفته در هیچ فعالیت شدیدی شرکت نکنید، زیرا ممکن است سینه ‌های شما در طول این دوره همچنان دردناک باشد. پس از سه تا چهار هفته تورم سینه باید بر طرف شود.

  • به شکم و پهلو به دلیل افزایش فشار روی سینه ها نخوابید.
  • فعالیت های سنگین شامل بلند کردن وسایل را انجام ندهید.
  • مصرف هر گونه دخانیات تا چند هفته پس از جراحی ممنوع می باشد.
  • حداقل ۲ الی ۳ هفته بعد از جراحی ورزش های سنگین انجام ندهید.

نگهداری بعد از لیفت سینه چه نکاتی دارد؟

نگهداری از لیفت سینه یکی از مهم ترین کارهایی است که باید بعد از عمل جراحی انجام بدهید. سینه های شما احتمالا به مدت دو تا سه هفته به لمس حساس خواهند بود و تا چند روز دردناک است همچنین قرمزی اسکار های شما ممکن است طی یک سال یا یک سال و نیم محو شوند. بنابراین انجام دادن کار های زیر بعد از لیفت سینه بسیار ضروری هستند:

  • خوابیدن: برای کاهش تورم سینه ها باید در چند هفته اول پس از جراحی لیفت سینه به پشت بخوابید.
  • تغذیه و آبرسانی: پس از جراحی ممکن است دچار کاهش اشتها شوید. برای بهبودی و جلوگیری از عفونت، حفظ یک رژیم غذایی متعادل و مصرف مایعات کافی مهم است.
  • سیگار کشیدن: سیگار کشیدن می تواند خطر عفونت سینه ها و خونریزی را افزایش دهد و می تواند سرعت بهبود زخم را کاهش دهد. سیگار کشیدن همچنین می تواند احتمال ابتلا به عفونت زخم را افزایش دهد. سیگار جریان خون را در پوست کاهش می دهد و می تواند روند بهبودی را آرام کند.
مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *