از جمله مهم ترین جراحی هایی زیبایی که زنان انجام می دهند عمل بالا بردن سینه می باشد. در واقع این عمل در پزشکی با عنوان جراحی لیفت سینه شناخته می شود. لیفت سینه در واقع به همان معنای کشیدن سینه به سمت بالا و فرم دهی به سینه می باشد. یک سری سوالاتی که در زمینه عمل بالا بردن سینه مطرح می شود که از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو به همین بهانه برآن شدیم که نگارشی اختصاصی در این زمینه داشته باشیم و در قالب بخش های مختلفی بدین سوالات پاسخ گوییم.
عمل بالا بردن سینه چگونه انجام می شود؟
فوق تخصص جراحی پستان مراحلی را طی می کند که از این قرار است:
ابتدائا پزشکان معایناتی خواهند داشت و میزان مشکلاتی که سینه های شما با آنها مواجه اند را بررسی می کنند. در واقع در این جلسات میزان افتادگی و شلی سینه های بررسی می شود که در انتها منجر به این می شود که برنامه جراحی طراحی می شود. بعد از تمامی بررسی های لازم روزی تعیین می شود که فرد به مرکز درمانی خاصی مراجعه کند تا روند جراحی برای وی انجام شود. در روز مقرر پزشکان پیش از آنکه روند جراحی لیفت سینه را آغاز کنند از دارو های بیهوش کننده استفاده می کنند. بنابراین در جریان عمل بالا بردن سینه بیمار هیچ گونه دردی را متوجه نخواهد شد.
- در روند جراحی پزشکان تلاش می کنند تا برش هایی را در نواحی خاصی از سینه ایجاد کنند تا بعد از جراحی روند بهبودی بهتر پیش رود.
- برش ها انجام می شود و در نهایت بعد از اینکه سینه ها فرم داده شدند بخیه زده می شود.
- بخیه های زنان پانسمان می شود تا مشکلی برای اینان ایجاد نشود.
- بعد از اینکه روند جراحی به پایان رسید زنان به بخش منتقل می شوند تا به حال هوشیاری بیایند.
علت های افتادگی سینه چیست؟
دلیل های بسیار زیادی برای افتادگی سینه ها به سمت پایین است که شاید شما خیلی از آن ها را ندانید. در ابتدا بزرگترین و مهمترین عامل که دست خود شخص نیست و خود به خود اثر میگذارد، افزایش سن است. بعد از این عوامل دیگری از جمله تغییرات وزنی، نیروی گرانش ، ژنتیک، بارداری های متعدد و …. نیز از علت های افتادگی بشمار رفته و کاندید مناسبی برای بالا بردن سینه به طریق جراحی هستند.
انواع برش در جرحی بالا بردن سینه
- برش به شکل هلالی
- برش بنلی
- برش بنلی لولیپاپ
- برش ماستوپکسی
مزایای عمل بالا بردن سینه
- واقعیتی که وجود دارد این است که عمل بالا بردن سینه از دسته جراحی های زیبایی محسوب می شود. بنابراین اولین نتیجه و مزیتی که در پی دارد این است که به زیبایی سینه های زنان کمک کنند.
- از دیگر مزایایی که برای عمل بالا بردن سینه مترتب است فرم دهی زیبا به سینه های زنان است. بعد از این جراحی سینه ها خوش فرم تر و گرد تر می شوند.
- سفت شدن و محکم شدن بافت سینه از دیگر مزایایی است که برای زنانی که سین هایشان افتاده و شل شده است از بهترین مزایای این عمل می باشد.
خطرات مهم عمل بالا بردن سینه ها
از مهم ترین نکاتی که در زمینه عمل بالا بردن سینه های زنان وجود دارد این است که این جراحی در یک دهه اخیر از رشد و گسترش زیادی برخوردار شده است.
رشد و گسترش این عمل زیبایی به جهت این بوده است که اولا نتایج قابل توجهی از خود بر جای گذاشته است. زیرا که در بهبود وضعیت ظاهری و کیفیت سینه های زنان تاثیر گذاری غیر قابل انکاری داشته است.
از سوی دیگر این عمل زیبایی کمترین عارضه های خطرناک در پی نداشته است. بنابراین زنانی که برای انجام این جراحی تصمیم داشتند همین عوامل باعث ترغیب انان به انجام چنین جراحی شده است.
جراحی افتادگی سینه برای چه افرادی مناسب نیست؟
هر فرد برای تشخیص اینکه آیا جراحی بالا بردن سینه برای او مناسب است یا خیر را باید از پزشک مشورت بگیرد. در اینجا به برخی از کاندیدای مناسب این جراحی اشاره خواهیم داشت:
- وزن شخص باید برای مدتی قبل از جراحی ثابت و بدون تغییر مانده باشد.
- فرد یک ماه قبل از جراحی از مواد دخانیاتی مانند سیگار و قلیون استفاده نکند.
- سینه هایی دارای افتادگی داشته باشد.
- نوک سینه به جای حالت رو به رو در وضعیت پایین سینه قرار داشته باشد.
- سینه هایی که در مواقع حرکت های ساده مانند راه رفتن و دویدن دارای تکان باشند و در اثر این موضوع با یکدیگر برخورد کنند.
مراقبت های بعد از جراحی
در درجه اول هر شخص برای اینکه نتیجه مورد انتظار خود را از جراحی زیبایی اش بدست آورد، باید بهترین جراح سینه را انتخاب کرده و مراقبت های بعد از جراحی را با دقت انجام دهد و غافل نشود.
بیشتر بخوانید : فیلم عمل پروتز سینه
- هر شخص بعد از جراحی بالا بردن سینه باید بی ۷ الی ۱۰ روز دوران نقاهت و استراحت برای خود در نظر بگیرد.
- تورم و کبودی امری عادی و طبیعی پس از این جراحی میباشد که میتوانید با مشورت پزشک از کمپرس سرد برای رفع این موارد استفاده کنید.
- بعد از جراحی بالا بردن سینه، برنامه غذایی خود را تا ۵ روز به مواد غذایی رقیق تغییر دهید.
- دقت فرمایید تا دو روز بعد از این جراحی بازو ها و دست ها را بالا نیاورید و در سطحی مناسب قرار دهید.
- قت فرمایید که دارو ها و آنتی بیوتیک تجویزی را به وقت مصرف نمایید و خودسرانه قطع نفرمایید.
- در هنگام خوابیدن بالشت را در سطحی بالاتر از معمول همیشه قرار دهید.
- به مدت ۱۰ الی ۱۵ روز از رانندگی کردن اجتناب کنید زیرا دست ها در طی این مدت نباید در سطحی بالا قرار بگیرند و ممکن است دردی خفیف ایجاد کند.
- استفاده از سوتین های مخصوص و طبی را بعد از این جراحی فراموش نکنید.
نتیجه گیری
در پایان مهم ترین نکته ای که متذکر خواهیم شد این است که علیرغم اینکه این جراحی آسیب هایی در پی نخواهد داشت اما اگر از سوی پزشکان ناپخته و کم تجربه انجام شود می تواند موجب بروز مشکلاتی برای زنان شود. مهم ترین توصیه ای که داریم این است که حتما برای انجام روند جراحی به پزشکان و متخصصینی رجوع کنید که در این زمینه تجربه کاری و مهارت های عملی و علمی زیادی دارند و می توانند بهترین برنامه جراحی را برای شما پیاده سازی کنند.